Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

22L mugursoma - melna Kruzzel 24524

Preces kods: 5900779952959

22L mugursoma - melna Kruzzel 24524

Preces kods: 5900779952959
Cena
19.43€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

BLACK KURISHINA 22 litru tilpums

  • STIPRS AUDUMS NO AUGSTAS KVALITĀTES 600D OXFORD MATERIĀLA - komplektā ietilpst mugursoma bija izgatavots no izturīga OXFORD 600D materiāls , kas raksturo augsta izturība pret mehāniskiem bojājumiem un laikapstākļiem . Mugursomas iekšpusē ir pabeigts odere kā arī izgatavots no tā paša materiāla grāmatu un piezīmju grāmatiņu papildu aizsardzība no mitruma . Turklāt starp ārējo slāni un oderi visā mugursomas aizmugurē ir EPE putu pildviela , kas ne tikai palielina lietošanas komfortu , bet papildus aizsargā saturu no triecieniem un triecieniem . Tiek nodrošināta mugursoma divas sieta sānu kabatas ar elastīgu joslu perfektai piegulēšanai nēsājiet līdzi ūdens pudeli vai citi mazi priekšmeti. Viņam ir mugursoma liela ietilpība - līdz 22 l .
  • ERGONOMIKAS UN ĒRTAS JOSTAS AR EPE PUTU - tie nodrošina komfortu, nēsājot mugursomu ergonomiskas jostas , kas palika izstrādāts, paturot prātā lietotāja veselību un komfortu . Kuloni ir regulētas, kas ļauj pielāgot tās individuālajām vajadzībām un tām Pildu ar biezām EPE putām nodrošina vienmērīgs svara sadalījums uz pleciem , samazināt spiedienu uz muguru . Mugursoma atpakaļ un jostu apakšdaļa ir izgatavota no elpojoša neilona sieta , kas palielina gaisa plūsmu un novērš pārmērīgu svīšanu valkājot mugursomu. Turklāt mugursomai augšpusē ir ērts rokturis ērtai pārnēsāšanai un vēl viens mugursomas pakarināšanai uz āķa.
  • PĀRDOTA IEKŠĒJĀ ORGANIZĀCIJA + ATSTAROJOŠI ELEMENTI - mugursomai ir ietilpīgs galvenais nodalījums, aizvērts ar rāvējslēdzēju ar diviem slīdņiem , kas ļauj ērti atvērt un aizvērt. Iekšpusē ir liela, stingra kabata , kas lieliski piemērota klēpjdatora, piezīmjdatora vai planšetdatora pārnēsāšanai, nodrošinot atbilstošu aizsardzību pret bojājumiem. Papildus klēpjdatoram šeit varat uzglabāt grāmatas un piezīmju grāmatiņas. 2. sadaļa ir paredzēta maziem un lieliem piederumiem, piemēram, skiču blokam vai mākslas darbiem. Mugursomas priekšpusē ir arī kabata , kas ir lieliski piemērota brokastu vai nelielu priekšmetu, piemēram, atslēgu, tālruņa vai. maku Zem kabatas ir atstarojoša sloksne , kas nodrošinās lietotāja redzamību un drošību pēc tumsas iestāšanās.
  • DAUDZVEIDĪBA - mugursoma ir lieliski piemērota skolai, treniņiem vai ikdienas aktivitātēm. Neatkarīgi no tā, vai tas attiecas uz grāmatām, sporta aprīkojumu vai ikdienas maziem priekšmetiem, šis mugursoma atbildīs katra lietotāja vēlmēm neatkarīgi no dzimuma, vecuma vai auguma.
  • SPECIFIKĀCIJA - Krāsa: Melna; mugursomas materiāls: 600D oksforda audums, odere: 210D oksforda audums, pildījums: EPE putas, rokturis: neilona siets + pildījums: EPE putas, atstarotājs: poliestera šķiedra + atstarojošs pulveris, rāvējslēdzējs: neilons + PP; mugursomas izmēri: 45 x 28 x 16 cm; svars: 0,554 kg; svars iepakojumā: 0,615 kg.

APAVU SPECIFIKĀCIJAS:

  • krāsa: melna
  • mugursomas materiāls: 600D oksfordas audums, odere: 210D oksforda audums, pildījums: EPE putas, rokturis: neilona siets + pildījums: EPE putas, atstarotājs: poliestera šķiedra + atstarojošs pulveris, rāvējslēdzējs: neilons + PP
  • mugursomas izmēri: 45 x 28 x 16 cm
  • svars: 0,554 kg
  • svars iepakojumā: 0,615 kg

IETVER:

  • kulons
  • mugursoma

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā