Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Radošās smiltis - smilšu kaste + veidnes 22712

Preces kods: 5900779947573

Radošās smiltis - smilšu kaste + veidnes 22712

Preces kods: 5900779947573
Cena
14.43€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

RADOŠĀS SMILTIS 2 kg + SMILŠU KASTES + PELĒJUMS

? VIEGLA MODELĒŠANA - smiltis ir ārkārtīgi plastiskas, no tām var izveidot jebkuras izdomātas formas un struktūras. Labi pielīp, lieliski atveido veidņu formas un nesadalās pēc formas uzņemšanas. Smiltis arī nezaudē savas īpašības. Pozitīvi ietekmē bērna sensoro integrāciju , lieliski attīsta iztēli, mākslinieciskās un roku prasmes.

? TĪRĪŠANA BEZ PROBLĒMĀM - labā ziņa aktīvu bērnu vecākiem ir tā, ka bērnu smiltis var ātri un ļoti vienkārši notīrīt . Tas viss atkal pateicoties tā īpašībām – bērnu smilšu daļiņas pievelk viena otru, kas nozīmē, ka smiltis neizkaisīsies un neuzkrāsies putekļi. Smiltis ne tikai nepiesārņo māju, bet arī nelīp pie mazām rokām un drēbēm . Kad esat pabeidzis spēlēt, vienkārši ielieciet to savā somā, un nekārtība ir beigusies.

? LIELAIS KOMPLEKTS - komplektā bērniem ietilpst: 2 kg smilšu, 14 plastmasas veidnes, grābeklis, siets, lāpsta un piltuve. Ar šādiem piederumiem nav iespējams garlaicīgi. Smilšu komplektā ietilpst arī piepūšamā smilšu kaste, kas palīdzēs uzturēt rotaļu laukumu sakoptu.

? DROŠI UN KVALITĀTI - smiltis ir drošas bērnam un videi. Turklāt tas neizžūst un nesacietē, tāpēc to var izmantot daudzas reizes, lai izklaidētos.

? SPECIFIKĀCIJA – bēša krāsa: zila; materiāls: kvarcs; vecums: virs 3 gadiem (ieteicamais vecums no 5 gadiem); smilšu kastes izmēri: 57 x 43 x 7 cm; svars: 2,216 kg; svars ar iepakojumu: 2,342 kg.

SPECIFIKĀCIJA

  • smilšu kastes izmēri: 57 x 43 x 7 cm
  • materiāls: kvarcs
  • svars: 2,216 kg
  • svars ar iepakojumu: 2,342 kg

IESKAITOT

? piepūšamā smilšu kaste/baseins

? atspiešanās

? smiltis (2 kg)

? 14 veidlapas

? grābeklis, siets, lāpstiņa, piltuve

Bērnu smiltis ar maģiskām īpašībām ir lieliska dāvana ikvienam bērnam. Ar šādām smiltīm var veiksmīgi spēlēties mājās. Kad ārā ir vējains, lietus vai snieg, nekas nevar atturēt jūs no kūciņu gatavošanas – nepieciešams tikai burvju smilšu baseins un ļaut vaļu fantāzijai! Bērnu smilšu komplektā ietilpst 14 plastmasas veidnes, grābeklis, siets, lāpsta un piltuve. Ar šādiem piederumiem nav iespējams garlaicīgi. Smilšu komplektā ietilpst arī piepūšamā smilšu kaste, kas palīdzēs uzturēt rotaļu laukumu sakoptu.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā