Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Ūdens zīmēšanas paklājiņš XXL100x80 cm komplekts 22443

Preces kods: 5900779945890

Ūdens zīmēšanas paklājiņš XXL100x80 cm komplekts 22443

Preces kods: 5900779945890
Cena
21.06€
Summa:
Uz laiku izpārdots.
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(1-2 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (1-2 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (1-2 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

ŪDENS KRĀSOŠANAS PAKLĀJS XXL 100x80cm PILNS KOMPLEKTS

? XXL MAT — tā izmēri sasniedz pat 100/80 cm . Jo tas nāk ar bagātāko un lielākais piederumu komplekts , kurā ietilpst: 4 pildspalvas, 2 otas, 10 zīmogi, rullītis un zīmogošanas konteiners, 6 veidnes reproducēšanai un maciņš, kas atvieglo komplekta pārnēsāšanu. Salocītu to varam ērti paņemt līdzi uz rotaļu laukumu, dārzu vai paņemt līdzi ceļojumā.

? NEATZĪMĒJOT PILNVARAS - izmantojot speciālus, neatspoguļojošus ūdens bāzes marķierus, krāsošana nerada bojājumus paklājam, apģērbam, mēbelēm vai telpām. Spēlēšanās ar paklājiņu ir pilnīgi droša. Viss, kas jums nepieciešams, ir ūdens un rokas, kas vēlas krāsot.

? KRĀSAINI, NEBEIGŠI jautri – burvju marķierus var piepildīt ar ūdeni daudzas reizes; pēc žāvēšanas paklājs atkal ir gatavs spēlei; spilgtas krāsas piesaista bērna uzmanību un mudina zīmēt; paklājam ir rūpīgi apstrādātas malas un interesantas apdrukas; ļauj veidot zīmējumus varavīksnes krāsās.

? TAS IETEKMĒ BĒRNA ATTĪSTĪBU – paklājs attīsta iztēli un rosina radošumu; uzlabo rokas prasmes; izmanto, lai apgūtu zīmēšanu, ciparus, burtus, formas un krāsas; spēlēšana grupā pozitīvi ietekmē sociālās un integrācijas prasmes, māca sadarboties. Paklājiņam ir ciparu un burtu raksti, lai jūsu bērns varētu iemācīties rakstīt pēc sagatavotajām formām. Paklājiņu ir viegli uzturēt tīru un ērti uzglabāt. Paklājiņa apakšdaļa ir ūdensizturīga.

? SPECIFIKĀCIJA  materiāls: 6 zīmogi (PS + EVA putas) + 6 trafareti (PP + EVA putas) + 4 marķieri (PP) + 4 maināmi zīmogu raksti (PP + EVA putas) + 2 otas (PP) + 2 ūdens tvertnes (PP) ) + 1 drukas elements (PP) + 1 štancēšanas veltnis (PP + EVA putas) + 1 korpuss (PP); paklājiņa izmēri: 100 x 80cm; svars: 0,579 kg; svars iepakojumā: 0,871 kg.

SPECIFIKĀCIJA:

  • materiāls: 6 zīmogi (PS + EVA putas) + 6 trafareti (PP + EVA putas) + 4 marķieri (PP) + 4 maināmi zīmogu raksti (PP + EVA putas) + 2 otas (PP) + 2 ūdens tvertnes (PP) ) + 1 drukas elements (PP) + 1 štancēšanas veltnis (PP + EVA putas) + 1 futrālis (PP)
  • paklājiņa izmēri: 100 x 80 cm
  • svars: 0,579 kg
  • svars iepakojumā: 0,871 kg.

IESKAITOT:

  • ūdens zīmēšanas paklājiņš
  • 6 veidnes
  • lieta
  • 10 pastmarkas
  • štancēšanas veltnis
  • 2 ūdens tvertnes
  • 2 otas
  • 4 marķieri

Ūdens zīmēšanas paklājiņš ir lieliska ideja pašiem mazākajiem, lai sāktu savu gleznošanas piedzīvojumu. Tas var kļūt arī par iedvesmu topošajiem jaunajiem talantiem. Pateicoties īpašajiem ūdens marķieriem, kas neatstāj pēdas, nepastāv risks, ka bērns spēlē krāso grīdu, sienas vai seju. Nesmērējošie marķieri nodrošina, ka pēc spēles viss ir tīrs un kārtīgs. Nekārtības trūkums ietaupa laiku tīrīšanai un liekiem nerviem. Burvju marķierus var piepildīt ar ūdeni daudzas reizes, tāpēc jautrība nekad nebeidzas. Kad zīmējums ir nožuvis, bildes pazudīs un atkal varēsi zīmēt, cik vēlies! Paklājiņu var izmantot arī jaunāki bērni, ja vien viņiem nav atļauts spēlēties ar marķieriem un zīmogiem, kuros ir sīkas detaļas. Bērns pieaugušo uzraudzībā var izmantot paklājiņu, piemēram, iemērcot rokas ūdenī un atdarinot figūras uz paklājiņa.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā