Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Čuguna panna 24cm Zilner ZL-3020

Preces kods: 4103

Čuguna panna 24cm Zilner ZL-3020

Preces kods: 4103
Cena
22.79€
Summa:
Uz laiku izpārdots.
Piesakieties savā kontā, un tas atgriezīsies jūsu lojalitātes punktu kontā 11 (1.10Eur) l ojalitāte punktus!
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(1-2 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (1-2 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (1-2 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

Čuguna pannas un katli ir ilgmūžīgi, izturīgi, un to virsma uztur vienmērīgu temperatūru. Arī čuguna virtuves piederumi var kalpot mūžīgi, ja tos izmanto pareizi, tāpēc tos var nodot no paaudzes paaudzē. Ieguldījumi čuguna traukos ir gudra izvēle.

Augstas kvalitātes čuguna panna piešķirs ēdienam īpašu garšu! Čuguna panna ļoti labi saglabā siltumu un vienmērīgi sadala to. Pateicoties šīm čuguna īpašībām, jūsu pagatavotais ēdiens tiks pagatavots vienmērīgi. Augstas kvalitātes impregnētām čuguna pannām nav nepieciešama papildu sagatavošana (dedzināšana). Izmantojiet nekavējoties, taču neaizmirstiet pēc gatavošanas nomazgāt, nosusināt un ieziest ar eļļu!

Ar čuguna pannu jūsu ēdieni pārvērtīsies par patiesu, neaizmirstamu garšu, šedevru! Profesionāli pavāri zina, ka tradicionālā grilēšana un kūpināšana nav vienīgie veidi, kā pagatavot ēdienu uz oglēm.


  • Panna ir izgatavota no čuguna;
  • Panna diametrs (ar ausīm) 24 cm;
  • Augstums: 4,5 cm;
  • Pannu rokturis izgatavots no čuguna ;
  • Var lietot cepeškrāsnī 200-220 °C temperatūrā:
  • Piemērots visām krāsnīm: gāzes, keramikas, indukcijas, elektrisks.


Čuguna pannas sakausējums sastāv no 95% dzelzs, un atšķirībā no alumīnija pannām tam nav nepiedegoša pārklājuma slāņi, kas var izraisīt pārtikas pielipšanu, ja tie ir bojāti. Galvenais iemesls, kāpēc ēdiens čuguna pannā var pielipt, ir pārāk karsta plīts. Citiem vārdiem sakot, gludeklis kļūst pārāk karsts un sāk vilkt ēdienu. Gatavojot čuguna pannā, mēs iesakām samazināt siltumu vairāk, nekā šķiet nepieciešams, un, ja nepieciešams, palielināt to tikai lēnām. Optimālā gaļas gatavošanas temperatūra ir aptuveni 185°C, zivīm - 170°C, bet olām - tikai aptuveni 160°C.

Ja ilgstoši lietojat čuguna pannu, ēdiens var sākt degt pannā palikušo pārtikas atlieku dēļ. Šajā gadījumā ir ārkārtīgi svarīgi pareizi kopt pannu.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā