Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Divpusējs koka dēlis Kruzzel 22472

Preces kods: 5900779946057

Divpusējs koka dēlis Kruzzel 22472

Preces kods: 5900779946057
Cena
18.99€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

DIVPUSĒJS KOKA DĒLIS BĒRNIEM 6IN1 + PIEDERUMI

?? 1 PLĀTE = 6 FUNKCIJAS - Divpusējai tāfelei ir pat 6 dažādi pielietojumi. Tas ļauj bērnam zīmēt ar krītu tāfeles melnajā pusē un zīmēt ar marķieri baltajā pusē. Dēlī ir arī klasisks abakuss ar krellēm , ar kuru bērns sāks savu skaitīšanas piedzīvojumu. Pēc tam viņi var apgūt matemātiskās pamatdarbības, piemēram, saskaitīšanu, atņemšanu un reizināšanu. Bērnam būs arī pulkstenis, kurā viņš varēs brīvi iestatīt laiku, izmantojot rokas; iemācīsies atpazīt laiku. Uz tāfeles ir arī alfabēts , kas ļaus bērnam iepazīties ar pirmajiem burtiem, kas ļaus vēlāk izveidot pirmos vārdus.

?? KOKS - daudzfunkcionālās izglītojošās tāfeles karkass ir izgatavots tikai no koka - viss ir ideāli pulēts un drošs bērniem . Dēlis ir grozāms un lietojams 2 veidos. Mums tas var būt ar melnu vai baltu pusi . Ir iekļautas lielas skrūves, lai to varētu viegli pagriezt un pārvietot.

?? TURI UN MĀCĪT - mācību dēlis attīsta iztēli un radošumu , kā arī mazajiem attīsta roku prasmes. Lieliska izklaide nekad nebeidzas. Dēlis ne tikai izklaidē, bet arī māca pacietību, attīsta koncentrēšanos un atmiņu, māca pirmos burtus un ciparus . Šī ir lieliska ideja dāvanai jebkuram bērnam!

?? PRAKTISKS PLAUKTS - apakšā ir plaukts, kurā var uzglabāt, piemēram, krītu vai citas mazas bērnu rotaļlietas.

?? SPECIFIKĀCIJA - materiāls: priedes koks, cits: dzelzs + vidēja blīvuma kokšķiedru plātne + PP; izmēri: 32 x 41 x 67 cm; komplekta svars: 1,2 kg; svars ar iepakojumu: 1,5 kg.

PLĀKSNES SPECIFIKĀCIJAS:

?materiāls: priedes koks, cits: dzelzs + vidēja blīvuma kokšķiedru plātne + PP

? izmēri: 32 x 41 x 67 cm

? komplekta svars: 1,2 kg

? svars ar iepakojumu: 1,5 kg

Lielisks komplekts jebkuram mazam bērnam. Tāfele ir lieliska izklaide neatkarīgi no dzimuma. Zēniem tas patīk, meitenēm tas patīk — arī vecākiem patīk spēlēties ar saviem bērniem. Daudzfunkcionālais mācību dēlis attīsta iztēli un radošumu, kā arī attīsta roku prasmes mazākajiem bērniem. Lieliska izklaide nekad nebeidzas. Dēlis ne tikai izklaidē, bet arī māca pacietību, attīsta koncentrēšanos un atmiņu, māca pirmos burtus un ciparus. Šī ir lieliska ideja dāvanai jebkuram bērnam! Daudzfunkcionālās izglītojošās tāfeles rāmis ir pilnībā izgatavots no koka – viss ir ideāli pulēts un drošs bērniem. Dēlī ir klasisks abakuss ar pērlītēm, ar kuru bērns sāks savu skaitīšanas piedzīvojumu. Pēc tam viņi var apgūt matemātiskās pamatdarbības, piemēram, saskaitīšanu, atņemšanu un reizināšanu. Bērnam būs arī pulkstenis, kurā viņš varēs brīvi iestatīt laiku, izmantojot rokas; iemācīsies atpazīt laiku.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā