Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Drēbju pakaramais 10 gab. - koka Ruhhy 24492

Preces kods: 5900779952775

Drēbju pakaramais 10 gab. - koka Ruhhy 24492

Preces kods: 5900779952775
Cena
14.23€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

KOKA DRĒBU PAKARĀJI 10 gab

  • ĪPAŠA KVALITĀTE UN IZTURĪBA 10 koka drēbju pakaramo komplekts ir elegances un izturības sinonīms, lieliski piemērots ikvienam, kurš novērtē kvalitatīvu darbu savā garderobē. Katra apturēšana Ieskaitot tas ir izgatavots no masīvkoka , ko raksturo augsta izturība un dabisks skaistums. Koksne tika rūpīgi pārklāta ar bezkrāsainu laku , un ne tikai aizsargā materiālu no mitruma, skrāpējumiem un citiem bojājumiem , bet arī izceļ dabisko krāsu. Rezultātā balstiekārtas ne tikai pilda savu mērķi praktiska funkcija , bet tie arī veicina elegances elements katrā garderobē vai ģērbtuvē .
  • ERGONOMIKA FORMA labākai apģērba aizsardzībai Katrs pakaramais ir iekļauts komplektā Paredzēts apģērba aizsardzībai un sniedz viņai atbilstošu atbalstu. Pakaramo ergonomiskā forma ir nedaudz izliekta , kas palīdz saglabāt drēbju dabisko formu, aizsargā pret grumbām un deformācijām . Piekares sviras galos ir precīzi izgrieztas rievas, kas darbojas efektīvi tie neļauj apģērbam, piemēram, kleitām ar lencēm vai svārkiem, paslīdēt . Tas nodrošina, ka drēbes paliek vietā pat tad, ja pakaramais tiek izmantots bieži.
  • FUNKCIONĀLA GALVAS STIPA aksesuāriem Pakaramie ir ne tikai praktiski drēbju uzglabāšanai, bet arī paredzēti, lai ietaupītu vietu un būtu ērti lietojami. Pakaramo rokturi no apakšas savienoti ar vienu, apaļu galvas saiti arī izgatavots no koka . Šī galvas saite ir ideāla vieta, kur pakārt bikses, šalles un kaklasaites vai citi piederumi, kurus bieži ir grūti estētiski uzglabāt. Pateicoties galvas saitei, pakaramie kļūst vēl daudzpusīgāki, lai jūs varētu sakārtot vairāk apģērbu.
  • CIETS METĀLA ĀĶIS Visi Pakaram ir izturīgs metāla āķis , kas ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu stabilu karāšanos uz stieņa jūsu drēbju skapī. Metāls Āķis ir izturīgs pret deformāciju , kas garantē tā ilgstošu lietošanu pat tad, ja ir piekrauts ar smagāku apģērbu, piemēram, mēteļiem vai jakām. Turklāt Āķis ir grozāms , atvieglojot pakaramā lietošanu, lai jūs varētu brīvi novietot savas drēbes ērtā vietā. Tādējādi ir viegli un ērti piekļūt drēbēm, un drēbju skapja sakārtošana kļūst vienkāršāka un efektīvāka.
  • SPECIFIKĀCIJA krāsa: brūna; materiāls: koks, dzelzs; izmēri: 24 x 44,5 cm; komplekta svars: 1,11 kg; svars iepakojumā: 1,34 kg; komplektā: 10gab.

SPECIFIKĀCIJA

  • krāsa: brūna
  • materiāls: koks, dzelzs
  • izmēri: 24 x 44,5 cm
  • komplekta svars: 1,11 kg
  • svars iepakojumā: 1,34 kg

IESKAITOT

  • 10 pakaramie

Šī komplekta koka pakaramie ir lieliski piemēroti dažādām vietām un situācijām. Viņi ir ideāli lietošanai mājās , kur tos var izmantot ģērbtuvē, guļamistabā vai atpūtas telpā . Tās ir arī lieliska izvēle profesionālām telpām, piem viesnīcās, modes preču veikalos un apģērbu veikalos , kur estētika un izturība ir īpaši svarīga. Koka pakaramo izmantošana ne tikai nodrošina glabājamā apģērba elegantu izskatu, bet arī palīdz to sakārtot, samazinot deformācijas un burzīšanās risku.

Elegants un funkcionāls 10 koka pakaramo komplekts apvieno estētiku un praktiskumu. Izgatavoti no augstas kvalitātes masīvkoka, pārklāti ar caurspīdīgu laku, pakaramie ne tikai piešķir eleganci jebkuram interjeram, bet arī nodrošina izcilu izturību un ilgstošu lietošanu.

Pateicoties rūpīgi izstrādātajai ergonomiskajai formai un spēcīgajiem metāla āķiem, šis komplekts nodrošina ērtu apģērbu uzglabāšanu, samazinot deformācijas un burzīšanās risku. To elegantais izskats un funkcionalitāte padara tos par ideālu izvēli gan mājas drēbju skapjiem, gan profesionālām telpām, piemēram, viesnīcām un modes preču veikaliem. Atklājiet jaunu organizācijas un stila līmeni ar mūsu koka pakaramo komplektu.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā