Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Koka kravas automašīna - traktors + auto komplekts 22698

Preces kods: 5900779947474

Koka kravas automašīna - traktors + auto komplekts 22698

Preces kods: 5900779947474
Cena
13.49€
Summa:
Piesakieties savā kontā, un tas atgriezīsies jūsu lojalitātes punktu kontā 7 (0.70Eur) l ojalitāte punktus!
Produktu bilance
Piegāde 1-2 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(1-2 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (1-2 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (1-2 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

KOKA KRAVA - TRAKTORS AR 4 AUTOMAŠĪNĀM

KOKA DIVKĀVU KRAVA + AUTOMAŠĪNAS - komplektā ietilpst kravas automašīna, piekabināta, mobila piekabe un 4 vieglās automašīnas (sarkana, zila, dzeltena, zaļa). Traktora piekabei ir pacelšanas/nolaišanas funkcija, pateicoties kurai automašīnas var viegli iebraukt piekabē.

IZGATAVOTS NO KOKA – koka rotaļlietas ir mūžīgs produkts, kas iepriecinās ikvienu bērnu. Koka klasiskais skaistums un izturība vienmēr ir bijusi augstu novērtēta. Šis izejmateriāls labi izskatās gan dabiskā krāsā, gan krāsots.

DROŠS BĒRNU VESELĪBAI - kravas automašīna un tās piederumi ir izgatavoti no koka un krāsoti ar bērnu veselībai nekaitīgām krāsām. Šīs rotaļlietas ir drošas ikvienam bērnam. Dabisks izejmateriāls nozīmē, ka pat tad, ja bērns ieliek rotaļlietu mutē, tā nenonāks saskarē ar mākslīgiem materiāliem. Komplektā nav izvirzītu, asu elementu, kas var kaitēt bērnam.

KUSTĪGĀS DAĻAS - rotaļlietai ir kustīgas daļas, padarot to reālistiskāku. Lai atdalītu piekabi no kravas automašīnas, vienkārši atvienojiet to no tapas, kas izvirzīta kravas automašīnas aizmugurē. Piekabes konstrukcija ir kustīga, tāpēc automašīnas tajā var brīvi iebraukt (iebraukt un izbraukt);

SPECIFIKĀCIJA:

  • materiāls: koks;
  • izmēri: 32 x 7,3 x 16,5 cm;
  • komplekta svars: 650 g;
  • svars iepakojumā: 753 g;
IEKĻAUTS:

  • smagā mašīna;
  • saliekamā piekabe;
  • 4 automašīnas;
Koka kravas automašīna ar piekabi un automašīnām ir rotaļlieta, kas patiks ikvienam mazam auto entuziastam. Pateicoties šai rotaļlietai, jūsu mazais bērns var ceļot uz pasauli, kas ir pilna ar automašīnām un kravas automašīnām, un tur izklaidēties. Evakuators ir transportlīdzeklis, kura nevar iztrūkt nevienā automašīnu kolekcijā. Pateicoties kravas automašīnai/traktoram, jūsu bērns var brīvi pārvadāt transportlīdzekļus no istabas uz istabu un justies kā īsts kravas automašīnas vadītājs. Rotējošie riteņi un noņemama, saliekama piekabe padarīs jautrību reālāku. Komplekts ir izgatavots no koka un krāsots ar veselībai draudzīgām krāsām. Rotaļlietai ir vienkāršotas formas, pateicoties kurām bērns netiks traumēts pat bez pieaugušo uzraudzības. Koka rotaļlietas ir izturīgas un izturīgas pret bojājumiem. Neskartā stāvoklī tie var kalpot paaudzēm, ko nevar teikt par plastmasas analogiem. Rotaļlieta ir piemērota gan zēniem, gan meitenēm. Skaistas, spilgtas krāsas piesaista bērnu uzmanību, attīsta viņu iztēli un veicina jautrību. Tāpat šīs rotaļlietas palīdz attīstīt kustību koordināciju un spēju domāt loģiski.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā