Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Portatīvā tualete Trizand 24498

Preces kods: 5900779952829

Portatīvā tualete Trizand 24498

Preces kods: 5900779952829
Cena
66.53€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

PORTATĪVĀ TŪRISTU MODULĀRĀ TUALETE

  • TUALETES AUGŠĒJĀ DAĻA (ūdens tvertne, sēdeklis un skalošanas mehānisms ) - darbojas kā 12 litru ūdens tvertne . Tas ļauj vairākas reizes nomazgāt netīrumus, kas ir ļoti svarīgi ilgstošai lietošanai ārpus telpām. Skalošanas ūdens tiek piegādāts, izmantojot sūkni, kas atrodas tualetes poda kreisajā pusē. Skalošanas mehānisms tiek aktivizēts, atbloķējot sūkni, pārvietojot kustīgo gredzenu un pēc tam paceļot un nolaižot virzuli , kas efektīvi izskalo atkritumus apakšējā tvertnē. Tualetei ir liela centrālā atvere , kas ļauj atkritumiem brīvi iekļūt apakšējā konteinerā. Tualetes sēdekļa labajā pusē ir ieskrūvējams pildījums ūdenim un skalošanas ķimikālijām , un blakus tam ir rokturis , kas atvieglo tualetes augšdaļas pārvietošanu pēc rāvējslēdzēja atvēršanas. Tualetei ir noslēgts, pārvietojams sēdeklis un atloks , kas efektīvi novērš nepatīkamu smaku izplatīšanos, kas ir svarīgs lietošanas komforta elements.
  • TUALETES APAKŠĒJĀ DAĻA (Atkritumu tvertne) - Tās tilpums ir 20 litri , tāpēc jūs varat izmantot tualeti ilgāk , tā nav bieži jāiztukšo . Konteiners ir cieši noslēgts , un atkritumi tiek izvadīti caur lielu atveri, ko nodrošina ar silikagelu pārklāts atloks , kas papildus novērš noplūdi un nepatīkamu smaku. Lai iztukšotu augšējo tvertni, vienkārši izmantojiet "PULL" rokturi tualetes poda priekšpusē. Izvads atrodas tualetes poda aizmugurē un ir noslēgts ar ciešu vāku , kas nodrošina higiēnisku tvertnes iztukšošanu. Turklāt netālu no atveres ir rokturis, kas atvieglo apakšējās tvertnes pārnēsāšanu un pārvietošanu .
  • IZMĒRS – kompakts un viegls, sver tikai 4,3 kg, to ir viegli pārnēsāt un uzglabāt. Neskatoties uz mazo svaru, tualetes pods var izturēt līdz 120 kg , padarot to par stabilu un stabilu risinājumu dažādiem lietotājiem. Izgatavots no augstas kvalitātes HDPE materiāla , tas ir izturīgs, izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem un laikapstākļiem , tāpēc to var izmantot ilgu laiku.
  • NOPLŪDE UN DROŠĪBA - pārvietojamā tualete ir veidota tā, lai lietotājs būtu maksimāli pasargāts no nepatīkamām situācijām, kas saistītas ar tās lietošanu. Apakšējās daļas vidū ir liels caurums, pa kuru atkritumi nonāk tvertnē. Šī atvere ir nostiprināta ar īpašu atloku, kas pārklāts ar silikagelu, kas vēl vairāk palielina hermētiskumu un novērš nepatīkamu smaku iekļūšanu ārpusē . Apakšējās tvertnes galā ir liela atvere, ko nostiprina ciešs vāks . Šis caurums ļauj ātri un droši iztukšot atkritumu tvertni .
  • SPECIFIKĀCIJA: krāsa: pelēka; materiāls: HDPE, ABS, PP, gumija; atkritumu tvertnes tilpums: 20l; ūdens tvertnes tilpums: 12l; kravnesība: 150 kg; izmēri: 42,5 x 34,5 x 43 cm; iekšējais sēdekļa diametrs: 25,5 x 22cm; svars: 4,3 kg; svars iepakojumā: 5,1 kg

SPECIFIKĀCIJA:

  • krāsa: pelēka
  • materiāls: HDPE, ABS, PP, gumija
  • atkritumu tvertnes tilpums: 20 l
  • ūdens tvertnes tilpums: 12 l
  • kravnesība: 150 kg
  • izmēri: 42,5 x 34,5 x 43 cm
  • iekšējais sēdekļa diametrs: 25,5 x 22 cm
  • svars: 4,3 kg
  • svars iepakojumā: 5,1 kg

TĪRĪŠANA UN APKOPE

Šādās tūristu tualetēs tiek izmantoti īpaši šķidrumi, lai uzturētu higiēnu, novērstu nepatīkamas smakas un atbalstītu atkritumu sadalīšanos.

Portatīvā tualete ir ārkārtīgi daudzpusīga ierīce, ko var izmantot dažādās vietās un situācijās. Ideāli piemērots: kempings, kempings, pārgājieni vai īpašumā . Tas ir neaizvietojams arī ārkārtas situācijās, kad piekļuve tradicionālajai tualetei ir ierobežota. Var arī lietot laivās, kajītēs un pat būvlaukumos . Pārnēsājamā tualete ir arī neaizstājama gadījumā notekūdeņu atteice mājās. Pateicoties kompaktajam dizainam un vienkāršajai transportēšanai, pārnēsājamā tualete ir ideāls risinājums jebkuram ceļojumam, kur komforts un higiēna ir prioritāte.

Pārnēsājamā tualete ir praktisks un funkcionāls risinājums, kas lieliski darbojas dažādos apstākļos gan ceļojot, kempingā, gan uz zemes gabaliem, gan avārijas situācijās. Tualete sastāv no divām atsevišķām tvertnēm – ūdenim un atkritumiem, kas nodrošina lietošanas komfortu un higiēnu.

Pārnēsājamā tualete ir ne tikai ērts, bet arī uzticams risinājums, kas darbosies daudzos un dažādos apstākļos, nodrošinot higiēnu un komfortu, lai kur jūs atrastos.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā