Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Priekšauts - priekšauts ar piedurknēm 22255

Preces kods: 5900779944640

Priekšauts - priekšauts ar piedurknēm 22255

Preces kods: 5900779944640
Cena
4.42€
Summa:
Piesakieties savā kontā, un tas atgriezīsies jūsu lojalitātes punktu kontā 3 (0.30Eur) l ojalitāte punktus!
Produktu bilance
Piegāde 1-2 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(1-2 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (1-2 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (1-2 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

KĀKLABIŅI AR PIEKRĀKNĒM

PRAKTISKI – šis praktiskais priekšautiķis palīdz uzturēt māju tīru un ērtu. Priekšauts aizsargā jūsu mazuļa drēbes no mitruma un traipiem. Krūšutēls ar kabatu un piedurknēm ir obligāts priekšauts aktīviem mazajiem, kuri vēlas pastāvīgi piedzīvot jaunas lietas. Lieliski piemērots spēlēšanai ar plastilīnu, krāsošanai ar krāsu vai rakstīšanai uz tāfeles ar krītu.

GARĀM PIEKĀRŅĀM - priekšauts ar garām piedurknēm ir ideāla izvēle bērniem, kuri mācās ēst un sāk lietot karoti un dakšiņu. Šāds priekšauts pasargā no netīrības ne tikai mazuļa drēbītes priekšpusi, bet arī piedurknes. Uzzinot par atsevišķu produktu garšu, konsistenci, smaržu un temperatūru, nav grūti notraipīt bērna apģērbu, seju un rokas. Uzmavas izgatavotas no kvalitatīva ūdensizturīga oksforda materiāla, kura viena daļa ir pārklāta ar bezkrāsainu, lieliski ūdeni atgrūdošu poliuretānu.

PRIEKŠĒJĀ KABATA - Krūšautiņa apakšā ir ietilpīga priekšējā kabata. Tas ir paredzēts, lai uztvertu pārtikas daļiņas vai izšļakstījumus, kas var nokrist ēšanas laikā. Kabata ir izgatavota no kvalitatīvas, ūdensizturīgas un viegli tīrāmas plastmasas, tāpēc pēc lietošanas to var viegli iztukšot un iztīrīt. To var izmantot arī kā zīmuļu turētāju, mācoties zīmēt.

REGULĒJAMA AIZSLĒGŠANA — šim daudzfunkcionālajam drošības priekšauts ir aprīkots ar regulējamu drošu Velcro aizdares sistēmu. Turklāt tam ir arī divas lentes, kuras var sasiet aizmugurē, lai varētu pielāgot priekšautiņu atbilstoši mazuļa izmēram un ērtībām.

SPECIFIKĀCIJA:

  • krāsa: pelēkas un brūnas nokrāsas;
  • materiāls: oksforda, poliesters, PVC;
  • piedurknes garums: 39 cm;
  • kakla platums: 36-45cm;
  • izmēri: 42 x 32,5 cm;
  • svars: 43 g;
  • svars iepakojumā: 45 g;
Kad piena pudele vairs nav bērna galvenais ēdiens, tā ir zīme, ka ir pienācis laiks iegādāties priekšautiņu. Lai mazulim būtu pēc iespējas vieglāk iekļūt šajā jaunajā posmā, ir vērts sagādāt viņam neparastu priekšautiņu ar piedurknēm un kabatiņu. Ar savām spilgtajām krāsām un jautro mazo pandas seju tas mudinās jūsu bērnu atklāt garšas noslēpumus un pieņemt kulinārijas izaicinājumus.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā