Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Saliekams penālis - vienradzis Maaleo 24510

Preces kods: 5900779952874

Saliekams penālis - vienradzis Maaleo 24510

Preces kods: 5900779952874
Cena
8.80€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

Izvelkams penālis - UNICORN MAALEO

  • AUGSTAS KVALITĀTES Pildspalva ir izgatavota no EVA putas ir unikāla un praktiska lietotne, kas lieliski piemērota jebkuram studentam vai māksliniekam. EVA putas (etilēna vinila acetāts) ir pazīstamas ar savu vieglumu, elastību un izturību , padarot penāli gan funkcionālu, gan estētisku . EVA materiāls ir izturīgs pret bojājumiem un mitrumu, kas nodrošina ilgstošu soda izmantošanu. Penāļa rāvējslēdzējs ir dubultšūts un ar diviem slīdņiem, kas nodrošina ērtu un ātru atvēršanu un aizvēršanu.
  • FUNKCIONALITĀTE UN TELPA Pildspalvas iekšpuse sastāv no divām lielām kamerām, kas sadalītas ar spārnu. Penāļa kreisajā pusē novietots divas sieta kabatas ar elastīgu joslu, kas ir ideāli piemērota mazāku priekšmetu, piemēram, dzēšgumju, asināmo vai mazu piezīmju grāmatiņu, turēšanai. Spārnā ir seši marķieri, krītiņi vai pildspalvas , tāpēc visbiežāk lietotie skolas piederumi vienmēr ir pa rokai. Zem spārna ir liela kamera , kas var turēt visus krītiņus, marķierus un pat 7 collu planšetdatoru . Zīmuļu futrāļa spārns lieliski aizsargā planšetdatora ekrānu, pasargājot to no skrāpējumiem un bojājumiem. Tas padara penāli ne tikai par praktisku vietu skolas piederumu uzglabāšanai, bet arī par drošu planšetdatora maciņu.
  • DARBA ESTĒTIKA Penālis izceļas skaists, trīsdimensiju vienradzis novietots priekšā. Vienradzis c ieskauj zvaigznes formas baloni Mēness fonā , kas piešķir maģisku un pasakainu izskatu. Vienradža un balonu krāsas ir smalkas un pasteļkrāsas, kas piešķir pildspalvai smalkuma un elegances pieskārienu. Šis dizains noteikti patiks bērniem un pusaudžiem, kuri novērtē oriģinalitāti un fantāziju.
  • DAŽĀDI LIETOJUMI Penālis ir ārkārtīgi funkcionāls, un to var izmantot dažādos veidos. Ideāli piemērots skolai, kurā tas tiks izmantots uzglabāšanai visi nepieciešamie skolas piederumi, piemēram, pildspalvas, zīmuļi, krītiņi, lineāli un šķēres. To var izmantot arī kā ērtu priekšmetu rakstāmgalda organizators , kas palīdz kārtīgi sakārtot rakstīšanas un zīmēšanas piederumus. Pateicoties īpašajam nodalījumam, kurā var ievietot līdz 7 collu planšetdatoru, penāli var izmantot arī kā aizsargapvalks. Ceļojot to var izmantot arī kā kosmētiku vai pirmās palīdzības aptieciņu.
  • SPECIFIKĀCIJA : Krāsa: Daudzkrāsains; motīvs: vienradzis; Materiāls: EVA, dzelzs slēdzene, kartons, poliesters, neilons; tips: viens saliekams; diagonāle: 8,5 collas; izmēri: 23 x 15,5 x 4 cm; svars: 0,15 kg; svars iepakojumā: 017 kg

PRODUKTA APRAKSTS:

  • krāsa: daudzkrāsains
  • tēma: vienradzis
  • materiāls: EVA, dzelzs rāvējslēdzējs, kartons, poliesters, neilons
  • veids: viena locīšana
  • diagonāle: 8,5 collas
  • izmēri: 23 x 15,5 x 4 cm
  • svars: 0,15 kg
  • svars iepakojumā: 017 kg

IESKAITOT :

  • Zīmuļu kastīte

Uzmanību: Komplektā nav iekļauti skolas piederumi vai citi aksesuāri.

Tas ir penālis praktisks un izturīgs katram studentam ir nepieciešama lietotne. Paldies viegla un elastīga konstrukcija, Pildspalvu ir viegli pārnēsāt un izturīgs pret bojājumiem . Iekšpusē ar diviem lieliem nodalījumiem un papildu kabatām ir pietiekami daudz vietas visiem jūsu skolas un īpašajiem piederumiem vieta planšetdatoram līdz 7 collām aizsargā ierīci no skrāpējumiem. Skaists , trīsdimensiju vienradža motīvs piešķir šarmu, tāpēc penālis ir ne tikai funkcionāls, bet arī estētisks. Lieliski piemērots skolai, tas palīdz sakārtot jūsu piederumus un pasargāt no bojājumiem.

Tiek izgatavots penālis izgatavots no EVA putām ir lielisks risinājums visiem bērniem, kuri novērtē gan funkcionalitāti, gan estētiku.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā