Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Suņa/kaķa gulta 60x45cm Purlov 24288

Preces kods: 5904665713525

Suņa/kaķa gulta 60x45cm Purlov 24288

Preces kods: 5904665713525
Cena
17.16€
Summa:
Produktu bilance
Piegāde 3-5 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(3-5 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (3-5 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (3-5 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

Suņa/kaķa gulta

Priekšrocības:

  • augstas kvalitātes materiāli, gulta izgatavota no poliestera un polipropilēna šķiedrām, kas ir izturīgas pret berzi, deformāciju un plīsumiem

  • neslīdoši apakšas gumijas aizbāžņi no termoplastiskās gumijas (TPR) neļauj gultai kustēties, kas nodrošina stabilitāti uz jebkuras virsmas

  • mīksts pildījums, elpojoša PP kokvilna garantē ērtības un komfortu, vienlaikus samazinot dzīvnieka svīšanu

  • viegli tīrāms, pret skrāpējumiem un plīsumiem izturīgo materiālu var pilnībā mazgāt līdz pat 30°C, tādējādi atvieglojot higiēniskās gultas uzturēšanu

  • estētisks dizains, elegantā melnā un grafīta kombinācija iederas jebkurā interjerā, un universālais stils pārvērš gultu par dekoratīvu elementu

  • izturība pret bojājumiem, iekšējais materiāls ir izturīgs, elastīgs un viegli kopjams, nodrošinot ilgstošu lietošanu

AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLI UN IZTURĪBA 60x40 cm gulta suņiem vai kaķiem ir izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem , kas nodrošina produkta izturību un ilgmūžību . Gultas ārējās malas ir pārklātas ar melnu poliesteru , kas ir izturīgs pret nodilumu un bojājumiem , tāpēc produkts ir ideāls pat intensīvas lietošanas gadījumā. Gultas iekšpuse ir pārklāta ar tekstila materiālu, kas izgatavots no polipropilēna šķiedras , kas nodrošina maigumu, elastību un izturību pret deformāciju.

KOMFORTS UN FUNKCIONALITĀTE Gultas piepildīšana šis elpojoša PP kokvilna , kas veicina ventilāciju un neļauj dzīvniekam pārāk daudz svīst atpūtas laikā. Rezultātā gulta nodrošina optimālu komfortu , un maigums padara tajā patīkamu atpūtu sunim vai kaķim. Neslīdošā pamatne ar spraudņiem no termoplastiskās gumijas (TPR) nodrošina stabilitāti un neļauj gultai kustēties , kas ir īpaši svarīgi uz gludām virsmām, piemēram, parketa vai flīzēm.

VIEGLI UZTURĒT TĪRU Materiāls, no kura izgatavots gultas iekšpuse, ir ļoti izturīgs pret skrāpējumiem, netīrumiem un lobīšanos . Turklāt gultu ir viegli uzturēt tīru - to var pilnībā mazgāt (ar rokām vai maigi mazgājot) temperatūrā līdz 30°C . Šī iemesla dēļ gultas higiēnas nodrošināšana ir vienkārša un ērta , kas nozīmē dzīvnieka komfortu un veselību.

ESTĒTIKA UN UNIVERSALITĀTE Eleganta melnā poliestera un grafīta interjera kombinācija ļauj gultai lieliski pielāgoties jebkuram interjeram . Daudzpusīgais dizains un maigas krāsas ir piemērotas gan modernām, gan klasiskām mājas mēbelēm. Gultas priekšpusē ir estētisks Purlov zīmola logotips , kas uzsver darba kvalitāti. Gulta ir ne tikai praktiska , bet arī vizuāli pievilcīga - eleganta jebkuras mājas dekorācija.

Šī gulta ir lieliski piemērota daudzām vietām gan iekštelpās, gan ārā. Var izmantot viesistabā, guļamistabā, virtuvē, kā arī uz balkona vai terases, jo neslīdošā apakšdaļa nodrošina stabilitāti uz dažādām virsmām, piemēram, flīzēm, parketa vai paklāja. Izturīgie materiāli un izturība pret bojājumiem padara gultu ideāli piemērotu nēsāšanai vai automašīnā garākos ceļojumos ar mājdzīvnieku.

60x45 cm suņu/kaķu gulta ir universāls risinājums, lieliski piemērots gan mājās, gan ceļā. Tā izturīgie materiāli, viegla tīrīšana un neslīdošs dibens nodrošina jūsu mājdzīvnieka izturību un komfortu. Pateicoties elegantajam izskatam un pamatīgajai konstrukcijai, tā ir ne tikai praktiska, bet arī estētiska atpūtas vieta Jūsu mīlulim.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā